Referenser

Vi gör allt för att du som kund ska känna dig nöjd! Så här tycker några av våra kunder.


Nöjd kund
Vi vill gärna rekommendera denna städtjänst! Agnieta Städ & Hemservice AB är mycket noga med städningen och hela huset skiner då Agnieta varit här! Hela familjen är mycket nöjda med tjänsten. En renare vardag – företagets vision! Den visionen har blivit verklighet hos oss! Tack för ett gott arbete, rent o snyggt, pålitlig relation och ett trevligt bemötande.


Nöjd kund
Vi har anlitat Agnieta Städ & Hemservice AB i mer än ett halvår, 2 gånger i månaden. Det fungerar jättebra och vi är mycket nöjda. Det har gått smidigt och lätt att få fakturor där Rut avdraget korigerats, vilket gör det enkelt för oss. Vi rekommender henne gärna.


Kund i Växjö
Vi är mycket nöjda med Agnieta och hennes städföretag. Nogrann, snabb och alltid med perfekt resultat. Dessutom mycket trevlig att ha och göra med. Kan rekommendera henne varmt!


Christina och Christer Nyberg
Vi är mycket nöjda med Agnieta och hennes städbolag. Alltid välstädat och alltid vänligt bemötande. Kan varmt rekommenderas!


Nöjd kund
Agnieta med anställda gör alltid ett bra jobb och tillgodoser våra behov gällande hög service och flexibilitet.


Maria Karlsson
Vi har anlitat Agnietas Städ & Hemservice AB i över ett år och de gör alltid ett bra och grundligt jobb. De är flexibla och vi kan styra från gång till gång vad vill vi ha städat. Att komma hem till ett nystädat hus är en vardagslyx alla borde testa.

Nyttja ditt RUT-avdrag!

Du vet väl att du som privatperson kan få RUT-avdrag för städning inom hemmet? Då betalar du bara 50 % av arbetskostnaden, direkt på fakturan. Hör av dig till oss för mer information!

AGNIETA STÄD & HEMSERVICE AB

Ågatan 11
360 50 Lessebo

Epost: kontakta@agnietastad.se
Telefon: 0723 - 23 23 99,
0723 - 18 11 28